Vaxning

Om du vill avlägsna hårväxt snabbt, erbjuder vi vaxning. Detta är en tillfällig lösning för din hårväxt.
Återväxt sker inom 4-6 veckor. Stora områden kan behandlas på kort tid. Vi rekommenderar inte vaxning inom vissa områden, som tex i ansikte, eftersom det kan leda till ökad behåring däremot trådning. Tveka inte att få expertråd om permanent hårborttagning och hudvård.

Så fungerar vaxning

Ett vax stryks över huden där håren som skall avlägsnas växer. Hela hårstrået från hårsäcken rycks
ut. Alla hår som är tillräckligt långa följer med. Huden blir slät och hårfri direkt. Brasiliansk vaxning är ett bra alternativ istället för rakhyvel.

Dessa områden kan behandlas med hjälp av vaxning

Över hela kroppen där grova hår växer. Vi rekommenderar inte vaxning av hårväxt i ansiktets ”skäggområden” men däremot rekommenderar vi trådning (läs mer om trådning på hudvård)

Att tänka på vid behandling

Håren bör vara lite längre så att allt följer med vid vaxningstillfället, minst 5 mm långa. Har du rakat mellan vaxningstillfällena kan vissa hår förbli korta mellan de hår som är långa, pga av de olika växtfaserna. För bäst vaxningsresultat bör man alltså inte raka mellan vaxningstillfällena.
Det är bra att peela huden inför vaxning, då följer små korta strån med lättare och innåtväxta strån kan lättare komma ut ur huden. Du skall ha ren hud utan crème på det område som skall vaxas vid vax tillfället. Huden bör inte vara irriterad eller solbränd så den ömmar. Har du mycket torr hud kan det vara bra att förbereda huden inför vaxningen med att smörja och fukta upp den dagarna innan. Efter vaxning och brasiliansk vaxning skall du inte utsätta huden för starka kemikalier, klorerade offentliga bad eller direkt solljus inom 24 h.

Intimvaxning (endas kvinnor)

Brazil= spara ca 2cm hår
Hollywood= Allt
Playboy= spara en pennbredd

Ben, halva 350:-
Ben, hela 495:-
Hela ben + bikini 695:-
Armar, halva 290:-
Armar, hela 350:-

Mage 280:-
Bikinilinje 260:-
Brasiliansk 580:-
Hollywood 650:-
Playboy 580:-
Axiller 280:-
Bröst 480:-

Bröst + mage 630:-
Rygg 480:-
Rygg + mage/ bröst 800:-
Axlar 290:-
Ögonbryn 200:-

Hel ben + bras 980:-
Halv ben + bras 800:-
Hel ben + holly 1060-
Halv ben + holly 900:-
Hel ben + play 980:-
Halv ben + play 800:-
Hela ben + bikini 695:-
Halva ben + bikini 590:-