Orising – En proffessionell hårvårdsserie

En professionell hårvårdsserie

En professionell hårvårdsserie av hög kvalitet som används vid trikologibehandlingar. Efter undersökning av hårbotten med mikrokamera fastställer trikologen problemet och rekommenderar rätt produkter för behandling på såväl klinik som hemma. Orising behandlingsprodukter finns för torrt/fett hår, mjäll, seborré och håravfall med mera och återställer hårbottens naturliga PH-värde. Med ett brett utbud av hårtvätt, hårvård och stylingprodukter tillgodoser Orising varje persons speciella behov hårvård.

Orisings produkter har olika färger för igenkänning. Gul – Torrt hår, fuktåtergivande med kokosnöt extrakt Röd – Mot håravfall Blå – Mot mjäll Grön – Mot fet hårbotten Produkterna är baserade på naturliga ingredienser med respekt för miljön. www.orising.it

 

Stamin O`rising Complex

O`rising har med hjälp av avancerad forskning tagit fram en ny formula baserad på aktiva stamceller som heter ”Stamin O`rising Complex”. Stamcellerna fördröjer hårrötternas åldrande, behåller vitaliteten i hårbotten och har en bevisad föryngrande effekt på cellnivå. Växtstamceller är likartade med mänskliga celler. De transporterar viktiga näringsämnen och ser till så att cellen håller sig frisk. De aktiva växtstamcellerna som Stamin O’Rising Complex innehåller framställs genom en avancerad process högteknologiska laboratorium.

Formulan baseras på en ovanlig äppelsort, Malus Domestica, vilken sedan lång tid tillbaka odlas i Schweiz. Frukten är inte speciellt välsmakande men har den säregenheten att den kan bevaras länge utan att förlora sin fräschör. Detta beror på den höga koncentrationen av fruktsyra och enzymer i frukten.