Amino Complex

Revolutionerande system som återställer disulfifidbindningarna

Pånyttfödelse av hårstrået börjar här…

Amino Complex
är ett avancerat system för professionellt bruk som har en skyddande och återuppbyggande verkan på håret vid alla typer av kemiska behandlingar såsom färgning, avfärgning, rakpermanent och permanent.

Användningen av systemet Amino Complex ger ett häpnadsväckande starkt och friskt hår: ju mer håret behandlas desto bättre blir dess struktur och utseende.

Amino Complex är enkelt att använda: Systemet ska bara tillsättas till produkten som används för behandlingen. Den kemiska process som uppstår omvandlar hårets struktur:
disulfidbindningarna ökar till antalet och blir varaktigt
återställda.

 

amino

Ladda hem broschyren

Aktiva ämnen
Amino Complex återställer disulfidbindningarna tack vare en förening bestående av 18 aminosyror och aktiva ämnen, såsom Aloe Vera, jojobaolja, vegetabiliskt keratin och veteprotein, som genom sin synergieffekt garanterar ett slutresultat som utgör en banbrytande förändring i skönhetsvärlden.
Amino Complex utnyttjar de tekniska behandlingarnas kemiska verkan genom att använda behandlingarna som bärare för att dess aktiva ämnen ska tränga ned på djupet. Ett system som verkligen återuppbygger håret inifrån.

amino-c_brochure_svez-21x211-121